Tuğba Toprak Ereğli Belediyesi’nde

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor’da transferler devam ediyor. Ereğli Belediyesi Dicle Üniversitesi’nden Tuğba Toprak ile anlaştı.

2011-2012 sezonunda Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Konya’yı temsil edecek olan Ereğli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, TED Ankara Kolejliler takımının pasörü Ezgi Kapdan ve önceki yıl Fenerbahçe Acıbadem forması giyen pasör Merve Tanıl ile anlaşmasının ardından Dicle Üniversitesi’nin orta oyuncusu Tuğba Toprak ile anlaşmaya vardı.
 
Ereğli Belediyespor forması giyecek olan Tuğba Toprak sözleşmeye imza atarken, Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, imza töreninde yaptığı açıklamada, “1. Lig’de yer alan Ereğli Belediyespor, lige renk katmaya devam edecek. Bu yıl yapılan transferlerde de genç oyunculardan yana bir politika takip ediyoruz. Ereğli’nin hak ettiği yerde olmasını sağlayacak bir takım kurmak istiyoruz” dedi. Ertekin, diğer mevkiler için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Tuğba Toprak da, Ereğli’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, bu sezonda Ereğli’nin iyi yerde olması için elinden geleni yapağını söyledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.