“Fenerbahçe formasını giymek büyük mutluluk”

Fenerbahçe Acıbadem’in yeni transferlerinden Didem Ege, Fenerbahçe Dergisi’nin 102 no’lu Temmuz 2011 sayısına konuştu.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımının yeni sezonda yaptığı transferlerinden biri; Didem Ege. Voleybol kariyerinin başında ABD’ye giden ve burada Clemson Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi alan aynı zamanda bu üniversitenin voleybol takımında da oynayan Didem, Türkiye’ye geldikten sonra Bursa Nilüfer Belediyesi’nde forma giydikten sonra yeni sezonda sarı lacivert formayı giymek için imza attı.

Fenerbahçe Dergisi’nin Didem Ege ile yaptığı röportajın fotoğraf çekimi ise Emirgan Korusu’nda bulunan Beyaz ve Sarı Köşklerde gerçekleşti.

Röportajdan derlenen spotlar şöyle:

01: Fenerbahçe’de oynamayı her zaman hayal ediyordum, çok disiplinli çalışan bir kulüp, kadrosu geniş ve çok iyi bir antrenöre sahip, oyuncular da seçilmiş önemli isimler, bu yüzden Fenerbahçe’yi tercih ettiğim için çok mutluyum.

02: Psikolojiyi voleybola entegre etmek istiyorum çünkü bayanlar sporu daha psikolojik oynuyor Türkiye’de. Psikolojiyi voleybola taşımak ilerde de iyi bir psikolog olmak istiyorum.

03: Buraya geldiğimde Fenerbahçe’nin büyük taraftarını gördüğümde beni çok etkiledi. Keşke bütün taraftalar Fenerbahçe kadar voleybol takımlarına destek verseler…


Haberi Paylaş

Comments are closed.