Aydın’da muhteşem final

Epirden 2011, Forum Aydın AVM’de yapılan muhteşem bir kapanış ile sona erdi…
 
Epirden 2011 Serisi’nin Final etabında, Brezilya ve Arjantinli Angie-Alejandra çifti ile Ukraynalı Anzhela-Anna çifti arasında şampiyonluk karşılaşması oynandı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Anzhela-Anna ikilisi şampiyon olurken, Angie-Alejandra çifti turnuvayı ikinci sırada bitirdi. Şampiyon olan takım, Türk voleybolunun ’efsane başkanı’ Naci Bayamlıoğlu’nun adını taşıyan birincilik kupasını, Naci Bayamlıoğlu’nun kendi elinden aldı. İkinci olan takım ise Orhan Utkan Kupası’nın sahibi olurken, kupalarını eski ulusal hakemlerden Nurhan Çiftçibaşı ve Forum Aydın’ı temsilen Ceyda Durak verdiler. 
 
Turnuvada, Ömer Faruk Arkın Kupası olarak adlandırılın üçüncülük kupasını ise Elin-Hanne ikilisi, Gökçe-Vanessa çiftini 2-1 yenerek kazandı. Üçüncülük kupasını ise Epirden Beach Volley Başkanı Gülbin Epirden ile Türk Voleybol Vakfı Kurucu üyelerinden Tekin Demirtaş takdim ettiler.
 
Finalin en anlamlı bölümü ise, kısa bir süre önce Norveç’te meydana gelen ırkçı terör saldırısında hayatını kaybeden Norveçliler için, mini bir anma anı düzenlenmesi ve bu anma anında Norveçli çiftin kazandıkları kupa ve madalyaları, saldırıda hayatını kaybeden bu masum insanlara hediye etmeleriydi.   
Final maçlarının ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilmeden önce ise, Epirden 2011’in de en iyileri de seçildi.
 
Epirden 2011 En İyiler

Best Player (MVP): Angie Gonzales Branco (BRA)
Best Defencer: Anzhela Zinchenko (UKR)
Best Bloker: Alejandra Adriana (ARJ)
Best Atacker: Anna Kosiak Granio (UKR)
Fair Play Ödülü: Vanessa Bonacossi (FR) – Catherine Cheng (CHN)
Queen of the Epirden 2011: Angie Gonzales Branco (BRA)

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.