Keşan hafta sonu için kampa giriyor

Türkiye Aroma Erkekler 2. Voleybol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Keşan Gençlik takımı 17 Ocak 2010 Pazar günü saat 16.00’da kendi sahasında oynayacağı Konak Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

İŞÇİMEN HOTEL’DE KAMP…
Öte yandan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erdoğan Demir’de önemli Konak Belediyespor maçı öncesi takımda moral ve motivasyonu üst düzeye çıkarmak için Keşan Gençlik takımının 16 Ocak 2010 cumartesi akşamı Erikli’deki İşçimen Hotel’de kampa gireceğini belirterek, “Bizlere bu kamp imkanını sağlayan sevgili arkadaşımız Mustafa İşçimen’e de kulübümüz adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Takımımız Cumartesi gecesini İşçimen Hotel’de geçirdikten sonra 17 Ocak 2010 Pazar günü maç saati öncesi Keşan’a hareket edecek” şeklinde konuştu.

Antrenör Merih Karaorman nezaretinde çalışmalarını sürdüren Keşan Gençlik, geçtiğimiz hafta deplasmanda kaybedilen Çankaya Belediyesi Hoytur maçı sonrası oynanacak bu maçı kazanarak bu mağlubiyetti unutturmak ve rakibini yenerek 5. sıraya yükselmeyi hedefliyor.
Karaorman, bu maçın önemine değinerek “Konak Belediyesi ile oynayacağımız maç ligdeki sıralamamız anlamında da büyük önem kazanan bir maç olacak. Rakibimizi yendiğimiz takdirde ligde 5.sıraya yükseleceğiz. Bu da bizim play off ümitlerimizi sürdürmemizi sağlayacak. Bu maçta tüm taraftarlarımızı da takımımıza destek vermek üzere 17 Ocak 2010 Pazar günü saat 16.00’da Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’na davet ediyoruz. Amacımız bu maçı kazanarak yolumuza devam etmektir”dedi.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.