Motta ve McCutcheon salona hayran kaldı

Bayan Voleybol A Milli Takımı antrenörü Marco Aurelio Motta ve Amerika A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Hugh McCutcheon Bursa’ya yapılan yeni voleybol salonunu gezdiler.

Amerika Milli takım oyuncularını yakından takip eden Milli Takım antrenörü Hugh McCutcheon Nilüfer Belediyesi-Eczacıbaşı VitrA arasında oynanan karşılaşma için Bursa’ya gelerek Milli takım oyuncusu Headher Bown’u yakından izledi. Milli takımda yer alan oyuncuların durumlarını yakından takip eden McCutcheon’un Kazan ve Bakü’ye gittiği burada yer alan Milli Takım oyuncularını çıplak gözle takip edip bilgiler aldıktan sonra Türkiye’ye gelerek Bown’u izlediği öğrenildi.

Nilüfer Belediye Başkanı ve Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz hem Milli takım antrenörü Motta’ya hem de Bown’u izlemek için Bursa’ya gelen Amerika Milli Takımı antrenörü McCutcheon’a TVF ve Nilüfer Belediyesi işbirliği ile yapılan salonu gezidirdi ve iki antrenöre de salonun özellikleri hakkında genel bilgi verdiler. İki başarılı antrenör ise salona hayran kaldıklarını söyledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.