Rota Koleji’nin başarılı liberoları Zehra Coşkunsu ve Pelin Ecem Katılmış, performanslarıyla alkış topluyor.
Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda 4 maçta elde ettiği 3 galibiyet ve topladığı 8 puanla 4. sırada yer alan Rota Koleji’nin başarılı liberoları Zehra Coşkunsu ve Pelin Ecem Katılmış, uyumları, hırslı oyunları ve manşetteki üstün performanslarıyla teknik heyetin beğenisini kazandı.
Geçen sezonda da Rota Koleji formasını giyen ve Play-Off heyecanı yaşayan 28 yaşındaki Zehra ile Nilüfer Belediyespor’da şampiyonluk mutluluğu yaşadıktan sonra rotasını İzmir’e çeviren 21 yaşındaki Pelin, İzmir’de ve Rota Koleji’nde olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söylediler. “Rota Koleji bizim ikinci ailemiz” diyen Zehra-Pelin ikilisi, “Burada çok iyi çalışma ortamı bulduk. Takım olarak çabuk kaynaştık ve her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İkimiz aynı mevkide görev yapmamıza rağmen birbirimize çok iyi destek olup daha iyisini yapabilmek için büyük yardımlaşma içindeyiz. Takım içindeki bu güzel uyumu, kulübümüzün sıcak yaklaşımını, sezon sonu hedefimize ulaşarak taçlandırmak istiyoruz” dediler.
ZEHRA COŞKUNSU
MEVKİ : Libero
DOĞUM TARİHİ : 10.12.1985
BOY: 1,63
OYNADIĞI TAKIMLAR: Samsun DSİ – Tireboluspor – Salihli Belediyesi – Çanakkale Belediyesi
PELİN ECEM KATILMIŞ
MEVKİ : Libero
DOĞUM TARİHİ : 1993
BOY : 1,70
OYNADIĞI KULÜPLER : Kağıthanespor – FMV Işıkspor – Vakıfbank – Koç Spor – Anemon Hotel – Nilüfer Belediyespor
Bu kez rakip Işıkkent
Rota Koleji ligdeki 5. sınavını 9 Kasım Pazar günü İzmir’de Işıkkent’e karşı verecek. Turuncu-beyazlılar, Atatürk Voleybol Salonu’nda saat 16.30’da başlayacak mücadeleyi kazanıp Balıkesir Büyükşehir yenilgisinin izlerini silmeye çalışacak.
RAKİP: Işıkkent
SALON: Atatürk Voleybol Salonu
SAAT: 16.30
Comments are closed.