Terry Enweonwu, Türkiye’de forma giyecek

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, lige verilen devre arasında kadrosunu pasör çaprazı transferi ile güçlendirdi.

Aksaray ekibi, sezona Rus ekibi Proton Saratov’da başlayan İtalyan voleybolcu Terry Enweonwu ile anlaşma sağladı.

2000 doğumlu ve 187 cm. boyundaki İtalyan pasör çaprazı, kariyerinde Club Italia, Imoco Volley Conegliano, Il Bisonte Firenze, Honda Olivero San Bernardo Cuneo, PGE Grot Budowlani Lodz takımlarında forma giymişti.

İtalya Milli Takımı ile alt yaş kategorilerinde birçok başarı yaşayan ve U18 Avrupa Şampiyonası “En İyi Pasör Çaprazı” ve En Değerli Oyuncu (MVP), U19 Dünya Şampiyonası “En İyi Pasör Çaprazı” ve U21 Dünya Şampiyonası “En İyi Pasör Çaprazı” ödüllerine layık görülen Enweonwu, 2025-2026 sezonunun kalan bölümünde Kuzeyboru’nun başarısı için mücadele edecek.

İtalyan oyuncunun kariyerinde FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, İtalya Kupası, İtalya Süper Kupası şampiyonluklarının yanı sıra Akdeniz Oyunları altın madalyası bulunuyor.

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir