1881 Düzce Belediyespor’da yeni dönem

Yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında 1881 Düzce Belediyespor Kulübü Başkanlığına Celal Kasapoğlu seçildi.

Voleybol Şube Sorumluluğu görevine ise Düzce Belediye Meclis Üyesi plan bütçe komisyonu üyesi iş insanı Burak Çoşkun getirildi.

Burak Coşkun yaptığı açıklamada, ”Yeni bir yönetimle görevi üstlenmiş bulunmaktayız. İlk olarak Düzce Belediyespor olan kulüp adımızı almış olduğumuz yönetim kurulu kararı ile ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum tarihi olan 1881 yılını belediyemizin de kuruluş tarihi olması sebebiyle 1881 Düzce Belediyespor olarak değiştirdik. Bu doğrultuda kulüp logomuzu ve forma renklerimizi de aynı zamanda düzce sporun renkleri olan kırmızı lacivert yapmış bulunmaktayız” dedi.

1881 DÜZCE BELEDİYE SPOR’UN HEDEFLERİ
Voleybol şube sorumlusu Burak Coşkun şöyle devam etti; ”Yeni bir yönetim yeni bir idare anlayışı ile voleybol takımımızın seyir zevki yüksek hırslı ve mücadeleci düzce halkına izlerken keyif alacakları bir takım oluşturabilmek için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde transferlerimizi açıklayacağız. Yeni sezonun tüm voleybol camiasına tüm kulüp yöneticilerine ve tüm voleybolcu kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni eder tüm takım ve sporculara başarılar dilerim.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.