“2012 hedefim Olimpiyat’ta altın madalya ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu”

Fenerbahçe Acıbadem’in yeni trasnferlerinden Güney Koreli  Yeon Koung Kim, Fenerbahçe Dergisi’nin 101 no’lu Temmuz 2011 sayısına konuştu.

Geçtiğimiz sezonu Süper Kupa, Dünya Kulüplerarası Şampiyonluk Kupası, CEV 3.’lüğü ve son olarak Lig Şampiyonluğu Kupası ile tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, yeni sezondaki hedefleri doğrultusunda kadrosunu genç isimlerle güçlendirmeyi sürdürüyor. Bu isimlerden biri de Güney Koreli Yeon Koung Kim. Japonya’daki arkadaşları kendisine ’Yeon’ diye hitap ettiği için bu geleneğin sürmesini isteyen genç oyuncu Boğaz turunda Fenerbahçe Dergisine konuştu.

Fenerbahçe Dergisi’nde yer alan röportajlardan derlenen spotlar şöyle:

01: Bu yıl iki büyük hedefim var. Biri Fenerbahçe Acıbadem ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanabilmek, diğeri ise Güney Kore ile birlikte 2012 Londra Olimpiyatları’nda altın madalyaya ulaşmak. Bunların ikisini de başarabilmeyi umuyorum. Bu nedenle gerek milli takımda gerekse Fenerbahçe Acıbadem’de çok çalışmam gerekecek.

02: Fenerbahçe Acıbadem ile anlaşmadan önce taraftar hakkında çok da şey bilmiyordum ama geldikten sonra herkes bana taraftardan bahsetmeye başladı. Onların önünde oynamak inanıyorum ki çok keyifli olacak. Bir oyuncu için taraftar hep çok önemli olmuştur. Çünkü motivasyonun büyük çoğunluğunu onlar sağlar.


Haberi Paylaş

Comments are closed.