2013 CEV Şampiyonlar Ligi Bayanlar Dörtlü Finali





2013 CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali, 8 Mart Cuma günü, saat 10:00’da Galatasaray Üniversitesinde yapılacak  basın toplantısı ile başlayacak. Organizasyon, Avrupa’nın önde gelen voleybol takımlarını İstanbul’da ağırlayacak.

9 – 10 Mart 2013 tarihlerinde İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak 2013 CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalinde, organizatör takım Galatasaray Daikin ile oynadıkları altılı play-off maçlarında rakiplerine üstünlük sağlayan VakıfBank, Rabita Bakü ve Unendo Yamamay Busto Arsizio Avrupa’nın en büyüğü olmak için mücadele edecek. Organizasyon, 8 Mart Cuma günü Galatasaray Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, CEV Başkanı Andre Meyer, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, dört takımın antrenörleri ve kaptanlarının da katılımı ile gerçekleşecek basın toplantısı ile başlayacak.

Dörtlü Finalde statü gereği aynı ülke ekipleri iyarı finalde karşı karşıya gelecek. Buna göre ilk maç 9 Mart saat 14:00´da Galatasaray Daikin ile VakıfBank arasında oynanacak. CEV Şampiyonlar Ligi Bayanlar Dörtlü Finalinin diğer maçı 17:00´de Unendo Yamamay ve Rabita Bakü arasında. Maçlardan alınacak sonuçlara göre, üçüncülük maçı 10 Mart Pazar günü saat 14:00, final maçı da saat 17:00´de oynanacak.

Tüm maçlar NTV Spor´dan canlı olarak yayınlanacak.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.