2014 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası sona erdi

Türkiye’nin ev sahipliğinde Fethiye Çalış Plajı Plaj Voleybolu Tesisleri’nde düzenlenen 2014 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, bugün (21 Eylül) oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Bayanlar finalinde iki Polonya takımı karşılaşırken; Katarzyna Kociolek-Dorota Strag ikilisini 13-15, 16-18, 15-13, 15-13 ve 7-5’lik setlerle 3-2 mağlup eden Karolina Baran-Jagoda Gruszczynska şampiyonluğa ulaştı. İsviçreli Nicole Eiholzer-Dunja Gerson ikilisi ise üçüncü oldu.

Erkelerde ise İsviçreli ikili Nico Beeler-Marco Krattiger’i finalde 15-11, 15-12 ve 15-10’lik setlerle 3-0 mağlup eden Norveç temsilcileri Runar Torsvik Sannarnes-Christian Sandlie Sorum şampiyon olurken, Avusturyalı Christoph Dressler-Benedikt Kattner ikilisi üçüncülüğe ulaştı.

Ödül töreni
Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Runar Torsvik Sannarnes-Christian Sandlie Sorum ikilisine şampiyonluk kupalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ve CEV As Başkanı Jan Hronek, madalyalarını Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay verdi.

İkinci Nico Beeler-Marco Krattiger ikilisinin kupalarını Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin Tarakçı, madalyalarını Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Karacadağ verdi.

Üçüncü Christoph Dressler-Benedikt Kattner ikilisine ise kupalarını Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ulusoy, madalyalarını Fethiye Eski Belediye Başkan Yardımcısı Metin Talaş verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Karolina Baran-Jagoda Gruszczynska ikilisine şampiyonluk kupalarını CEV As Başkanı Jan Hronek, madalyalarını TVF Başkanı Özkan Mutlugil verdi.

İkinci olan Katarzyna Kociolek-Dorota Strag ikilisine kupalarını Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin Tarakçı, madalyalarını Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Karacadağ verdi.

Üçüncü olan Nicole Eiholzer-Dunja Gerson ikilisi ise kupalarını Fethiye Plaj Sporları Koordinatörü Selim Günday’ın, madalyalarını ise Fethiye Spor Başkanı İsmail Öztürk’ün elinden aldı.

Ayrıca, turnuvaya olan katkılarından ötürü, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından; CEV As Başkanı Jan Hronek’e, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mert Demir’e, Çalış Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Mete Ay’a, Fethiye Spor Başkanı İsmail Öztürk’e ve Fethiye Plaj Sporları Koordinatörü Selim Günday’a birer plaket verildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.