2014 CEV ve CEV Challenge Kupası kura çekimi yapıldı





Temsilcilerimizin rakiplerinin belli olduğu 2014 CEV ve CEV Challenge Kupası kura çekimi, bugün (20 Haziran) CEV Avrupa Kupası Komisyonu Başkanı ve CEV Asbaşkanı Riet Ooms´un katılımı ile Lüksemburg´da gerçekleştirildi.

CEV Kupası´nda bayan ve erkek kategorilerinden 32´şer takım mücadele edecek ve bunların 16´sı Avrupa sıralamasına bakılarak seri başı olarak yerleştirildi.

2014 CEV Kupası kura çekimi sonrası, ülkemizi bayanlarda temsil edecek takımlarımız Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile Fenerbahçe ilk turda birbiriyle eşleşti. Erkeklerdeki temsilcimiz Maliye Milli Piyango ise ilk turda Ukrayna takımı olan Lokomotiv Kharkiv ile eşleşti.

CEV Kupası´nda bayanlarda ilk tur ilk karşılaşmaları 22-24 Ekim, rövanş karşılaşmaları ise 29-31 Ekim tarihleri arasında oynanacak. Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü – Fenerbahçe eşleşmesinin ilk maçı Bursa´da, ikinci maçı ise İstanbul´da oynanacak. Erkeklerde Maliye Milli Piyango ise ilk maçını Ankara´da, rövanş maçını ise Ukrayna´da oynayacak.

CEV Challenge Kupası´na ise erkeklerde 35, bayanlarda 28 takım katılacak. Erkeklerin maçları 19-20 Ekim tarihlerinde ilk tur maçları ile başlarken, bayanların maçları2. tur müsabakaları ile 19-21 Kasım tarihlerinde başlayacak.

2014 CEV Challenge Kupası´nda erkeklerdeki temsilcimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, ikinci turda İsrail takımı olan Maccabi Tel Aviv ekibi ile eşleşti.

İlk karşılaşmalar 5-7 Kasım, ikinci karşılaşmalar ise 26-28 Kasım tarihleri arasında oynanacak. İstanbul BBSK, ilk karşılaşmasını İsrail´de oynayacak.

2014 CEV Kupası kura çekimi sonuçları için tıklayınız.

2014 CEV Challenge Kupası kura çekimi sonuçları için tıklayınız.

Avrupa Kupası Takvimi için tıklayınız.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.