2018 BVA Balkan Beach Tour Nilüfer Etabı sona erdi

Balkan Voleybol Birliği (BVA) ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) işbirliği ile Bursa’nın ev sahipliğinde Nilüfer ilçesinde düzenlenen 2018 BVA Balkan Beach Tour, bugün (23 Eylül 2018, Pazar), oynanan final maçlarından sonra yapılan törenle, kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Bayanlarda günün ilk yarı final karşılaşmasında Aleyna Vence/Bahanur Gökalp ikilisi ile Bulgaristan’dan Mishonova/Angelova ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini21-15‘lik setlerle2-0mağlup edenMishonova/Angelovaikilisi finale yükselen ilk takım oldu.

İkinci yarı final mücadelesinde ise; Yunanistan’dan Tsopoulou/Manavi ikilisi ile Bulgaristan’dan Duleva/Dinova ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini2-0 (21-8, 21-9)mağlup edenTsopoulou/Manaviikilisi finalde Mishonova/Angelova ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Bulgaristan’dan Duleva/Dinova ikilisini2-1 (19-21, 22-20, 15-11) mağlup edenAleyna Vence/Bahanur Şahinikilisi turnuvayı 3. sırada tamamladı.

Finalde ise Tsopoulou/Manavi (Yunanistan) ikilisi ile Mishonova/Angelova (Bulgaristan) ikilisi şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini21-12ve21-15’liksetlerle2-0mağlup edenTsopoulou/Manaviikilisi, 2018 BVA Balkan Beach Tour Nilüfer Etabı’nı şampiyon olarak tamamladı.

Erkekler kategorisindeki ilk yarı final karşılaşmasında Hasan Hüseyin Mermer/Yusuf Özdemir ikilisi ile Selçuk Şekerci/Dündar Yıldırım ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini21-19, 14-21 ve 15-11‘lik setlerle2-1mağlup edenSelçuk Şekerci/Dündar Yıldırımikilisi finale yükselen ilk takım oldu.

İkinci yarı final mücadelesinde ise; Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisi ile Sefa Urlu/Engin Özbek ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini2-0 (21-14, 21-17)mağlup edenMurat Giginoğlu/Volkan Göğtepeikilisi finalde Selçuk Şekerci/Dündar Yıldırım ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Sefa Urlu/Engin Özbek ikilisini21-16, 14-21ve15-10‘luk setlerle2-1mağlup edenHasan Hüseyin Mermer/Yusuf Özdemirikilisi turnuvayı 3. sırada tamamladı.

Finalde ise Murat Giginoğlu/Volkan Göğtepe ikilisi ile Selçuk Şekerci/Dündar Yıldırım ikilisi şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini21-17ve21-12’liksetlerle2-0mağlup edenMurat Giginoğlu/Volkan Göğtepeikilisi, 2018 BVA Balkan Beach Tour Nilüfer Etabı’nı şampiyon olarak tamamladı.

Erkekler kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olanHasan Hüseyin Mermer/Yusuf Özdemirikilisine madalyalarını Nilüfer Belediyesi Meclis ÜyesiNaci Kale, kupalarını ise Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri MüdürüGökay Özakverdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayanSelçuk Şekerci/Dündar Yıldırımikilisine madalyaları Nilüfer Belediyesi Başkan YardımcısıYalçın Işıkyıldız, kupalarını ise TVF Yönetim Kurulu ÜyesiErsin Yılmazverdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonlarıMurat Giginoğlu/Volkan Göğtepeikilisine madalyalarını; Nilüfer Belediye BaşkanıMurat Bozbey, kupalarını ise; TVF Başkan VekiliAlper Sedat Aslandaşverdi.

Bayanlar kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olanAleyna Vence/Bahanur Gökalpikilisine madalyalarını BVA Teknik DelegesiTosho Stoyanov, kupalarını ise; Nilüfer Belediyesi Meclis ÜyesiAtakan Çorbacıverdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayanMishonova/Angelova (Bulgaristan) ikilisine madalyaları Nilüfer Belediyesi Başkan YardımcısıYalçın Işıkyıldız, kupalarını ise TVF Yönetim Kurulu ÜyesiErsin Yılmazverdi.

Bayanlar kategorisinin şampiyonlarıTsopoulou/Manavi (Yunanistan)ikilisine madalyalarını; Nilüfer Belediye BaşkanıMurat Bozbey, kupalarını ise; TVF Başkan VekiliAlper Sedat Aslandaşverdi.

Ayrıca, TVF Başkan VekiliAlper Sedat Aslandaş, bu harika organizasyona ev sahipliği yapan ve organizasyonun Nilüfer’e gelmesini ve başarıyla gerçekleşmesini sağlayan, Nilüfer Belediye BaşkanıMurat Bozbey’eteşekkür plaketi takdim etti.

Nilüfer Belediye BaşkanıMurat Bozbeyde; TVF Başkan VekiliAlper Sedat Aslandaşile BVA Teknik DelegesiTosho Stoyanov’ateşekkür plaketi takdim etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.