2018 Pro Beach Tour Ordu Etabı sona erdi

Ordu Valiliği ve Ordu Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2018 TVF Plaj Voleybolu Türkiye Serisi Pro Beach Tour Ordu Etabı, bugün (14 Temmuz 2018, Cumartesi) erkekler kategorisinde oynanan final karşılaşmalar ile sona erdi.

Günün ilk yarı final karşılaşmasındaHakan Göğtepe/İbrahim Çadır ikilisi ileMehmet Çıvgın/İsmail Ayırıcı ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini21-16ve21-15‘lik setlerle2-0mağlup edenHakan Göğtepe/İbrahim Çadırikilisi finale yükselen ilk takım oldu.

İkinci yarı final mücadelesinde ise;Burak Balıbey/Behzad Haddade Kahnamouee ikilisi ile Emirhan Ulutaş/Mecit Eryılmaz ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini tie-break seti sonucunda2-1 (21-19, 19-21, 23-21)mağlup edenBurak Balıbey/Behzad Haddade Kahnamoueeikilisi finaldeHakan Göğtepe/İbrahim Çadır ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Emirhan Ulutaş/Mecit Eryılmaz ikilisini21-17ve21-18‘lik setlerle2-0mağlup edenMehmet Çıvgın/İsmail Ayırıcıikilisi turnuvayı 3. sırada tamamladı.

Finalde ise Hakan Göğtepe/İbrahim Çadır ikilisi ile Burak Balıbey/Behzad Haddade Kahnamouee ikilisi şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini25-23ve21-18’liksetlerle2-0mağlup edenHakan Göğtepe/İbrahim Çadırikilisi, Ordu Etabı’nı şampiyon olarak tamamladı.

Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu

Erkekler kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olanMehmet Çıvgın/İsmail Ayırıcıtakımına kupa ve madalyalarını; Ordu Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz ve Ordu Açı Lisesi Müdürü Sayın Emel Topkaya verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayanKlassis (Burak Balıbey/Behzad H.K.)ikilisine kupa ve madalyalarını Ordu Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Bahçeşehir Okulları Ordu Enver Yücel Kampüsü Müdürü Reyhan Pınar Tokatlı verdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonlarıHakan Göğtepe/İbrahim Çadırikilisine ise; madalyalarınıTürkiye Voleybol Federasyonu adına MHGK Üyesi İbrahim Tarun, kupalarını ise; Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürkverdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.