2019 Küçükler Kategorisi Altyapı Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

22-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında TVF ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2018 – 2019 Voleybol Sezonu Küçükler Kategorisi (Kızlar-Erkek) Türkiye Şampiyonası, dün (29 Mayıs 2019, Çarşamba), oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı.

Erkekler kategorisinde bugün oynanan karşılaşmaların ardından; rakibi İstanbul BBSK’yı,25-18,23-25, 25-15ve25-17’liksetlerle3-1mağlup edenGalatasarayşampiyon olurken;İstanbul BBSKikinci oldu. Altınyurt’u20-25, 22-25ve18-25‘lik setlerle3-0mağlup edenZiraat Bankasıise; Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı 3. sırada tamamladı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde; Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı dördüncü sırada tamamlayanAltınyurt‘a; plaketlerini Kocaeli Voleybol İl Temsilcisi Zülkarni Gülhan verdi.

Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayanZiraat Bankası‘na; kupa ve madalyalarını MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı verdi.

Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı ikinci sırada tamamlayanİstanbu BBSK‘ya; kupa ve madalyalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İzmit Şube Müdürü Engin Sağyaşar verdi.

Küçükler Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayanGalatasaray‘a kupa ve madalyalarını Kocaeli B.Şehir Bld. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz verdi.

Küçük Erkekler
1.Galatasaray
2.İstanbul BBSK
3.Ziraat Bankası
4.Altınyurt

Kızlar kategorisinde ise; rakibi VakıfBank’ı,14-25, 18-25, 25-21, 25-20ve15-7‘lik setlerle3-2mağlup edenEczacıbaşışampiyon olurken;VakıfBankikinci oldu.Galatasarayise; TVF Spor Lisesi’ni3-0 (25-19, 25-14, 25-18)mağlup ederek Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı 3. sırada tamamladı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde; Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı dördüncü sırada tamamlayanTVF Spor Lisesi‘ne, plaketlerini Kocaeli Voleybol İl Temsilcisi Zülkarni Gülhan verdi.

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayanGalatasaray‘a; kupa ve madalyalarını MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı verdi.

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı ikinci sırada tamamlayanVakıfBank’a; kupa ve madalyalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İzmit Şube Müdürü Engin Sağyaşar verdi.

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayanEczacıbaşı‘na kupa ve madalyalarını Kocaeli B.Şehir Bld. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz verdi.

Küçük Kızlar
1.Eczacıbaşı
2.VakıfBank
3.Galatasaray
4.TVF Spor Lisesi


Haberi Paylaş

Comments are closed.