2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası Eczacıbaşı VitrA’nın

2018-2019 voleybol sezonunu Vestel Venus Sultanlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan VakıfBank ile Kupa Voley şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, bugün (09 Ekim 2019, Çarşamba), TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde, 2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Her iki takım oyuncuları da sahaya 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Günü olması sebebiyle “Serebral Palsi Fiziksel Engellilik Durumudur ! Farkında ol !” yazılı pankartlarla çıktı.

İzmirli voleybolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerin tamamını doldurduğu müsabakada rakibini 14-25, 21-25, 27-25, 25-20 ve 11-15‘lik set skorlarıyla 2-3 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, 2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nın sahibi oldu.

VAKIFBANK – ECZACIBAŞI VİTRA: 2-3

SALON: TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi

HAKEMLER: Yavuz Akdemir, Arzu Emiroğlu

VAKIFBANK: Rasic, Ognjenovic, Ebrar, Zehra, Haak, Meliha, Gizem (L) (Cansu, Gabi, Pınar, Gözde)

ECZACIBAŞI VİTRA: Natalia, Ergül, Boskovic, Kim, Yasemin, Gamze, Simge (L) (Hande, Lloyd, Melis)

SETLER: 14-25, 21-25, 27-25, 25-20, 11-15

SÜRE: 140 dakika (23,36,36,26,19)

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak içintıklayınız

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu
2019 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası bugün (09 Ekim 2019, Çarşamba), TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde, VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA takımları arasında oynanan final karşılaşmasından sonra yapılan törende, kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan VakıfBank’a madalyalarını TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yıldız ile TVF Danışmanı Neslihan Demir Güler, şiltini ise; İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu verdi.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı şampiyon olarak tamamlayan Eczacıbaşı VitrA’ya madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Suat Güler ile TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, şampiyonluk kupasını ise; Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Eczacıbaşı VitrA’dan Tijana Boskovic‘e ise ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.