Üniversitelerarası Plaj Voleybolu şampiyonu belli oldu

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ev sahipliğinde organize edilen Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası, tamamlandı. 30 üniversite takımının katılımı ile Didim Akbük ADÜ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen şampiyonada Gedik Üniversitesi,  kadınlar da altın madalya erkeklerde ise gümüş madalyayı kazanan takım oldu.

Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası ödül törenine Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu görevlileri, hakemler, üniversite öğrencileri ve antrenörleri katıldı.

Plaj voleyboluyla ilgili açıklama yapan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Plaj Voleybol Teknik Kurulu Üyesi Doçent Doktor Alparslan Ünveren, “Bu faaliyetimizi 2021-2022 eğitim-öğretim yılı içerisinde Üniversitelerarası Plaj Voleybol Türkiye Şampiyonası olarak düzenliyoruz. Her yıl tek seferde tek merkezde yapılıyor. Şu an da burada 15 ayrı üniversiteden erkek ve kadın takımımız var. Yaklaşık yüze yakın üniversite temsilcisi şu an da burada misafirimiz. Bu şampiyonayı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapıyoruz. Bugün burada son günümüzü yaşıyoruz. Yaklaşık 4 gün sürüyor ve burada hem kadınlarda hem de erkeklerde ilk üçe girenler, Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanıyor.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.