Sakarya’da hedef Sultanlar Ligi

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan TVF Kadınlar 1.Ligi ekiplerinden Sakarya Voleybol’da Kulüp Başkanı Ömer Bektaş ve takım kaptanı Elvan Alper, sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin Sultanlar Ligi olduğunu belirten Sakarya Voleybol Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, ” 2022/2023 sezonunda Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde ilimizi Sakarya Voleybol Kulübü olarak temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah hedefimize ulaşırız, zorlu bir maratona başlıyoruz. Geçen sene yarım kalan bir işimiz var, bu sene tamamlamak istiyoruz. Güzel bir ekip kurduk. Güzel seyir zevkiyle ilimizi yeni transferlerimizle beraber en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz önce Play-Off sorasında Sultan Ligi” dedi.

Sakarya’ya bu sene güzel bir hediye armağan etmek istediklerini söyleyen takım kaptanı Elvan Alper, “İnşallah bu sezon güzel bir sezon olacak. 2 sezondur neredeyse 5. oluyoruz. Play-Off’u geçen sene çok az bir farkla kaçırdık. İnşallah Play-Off’a o fark bile olmadan bu sene direkt gideriz. Ondan sonra da olursa Sultanlar Ligi. Sakarya’mıza böyle bir hediye çok güzel olur” ifadelerini kullandı.

Sakarya Voleybol’un bu sezonki hedefinden bahseden Başkan Bektaş, “Önceliğimiz Play-Off’a kalmak ama hedefimiz Sultanlar Ligi’ne çıkmak. Emeklerimizin sonucunu inşallah sakatlıksız, kazasız belasız alacağımı düşünüyorum. Geçen sene sonlara doğru seyirci kalabalığı yakalamıştık. Bu sene bu oranın daha da artacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerle de ilgili konuşan Başkan Bektaş, “3 senedir voleybolun içindeyiz. Artık içimiz dışımız voleybol oldu. Bu sene de çok değerli insanlar aramıza katıldı. İşimizden çok buraya zaman ayırıyoruz ve keyif almaya bakıyoruz. Hedefimiz önce Play-Off, sonra şampiyonluk. Hedefimiz Sultanlar Ligi’nde mücadele etmek. Ben herkesin gözünde onu görüyorum. Biz hiçbir zaman bozmayacağız ve birbirimize destek olacağız. Voleybol severler bu işi bizden çok takip ediyor. Bu sene tribünlerin biraz daha renkli ve kalabalık olacağını düşünüyorum” sözlerini sarf etti.

Başkan Bektaş bu seneki bütçelerinin 3 Milyon TL olduğunu açıklarken, yerelde sponsor görüşmesinin olmadığını belirtti. Başkan Bektaş: “Sponsorluk konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Şu an sıkıntımız yok. Şu an ulusalda sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Yerel de bize destek olan yok sadece yanımızda olan dostlarımız var. Bizde ulusal sponsor bulmaya çalışıyoruz. Takımımızın bu sezonki 3 bütçesi 3 milyon TL civarında. Bu ligde en ekonomik bütçeye sahip takımlardan biriyiz. Sporcu arkadaşlarımız da bize bu anlamda katkı sağladılar” dedi.

Önemli olanın karakterli oyuncuların kadroya katılması olduğunu düşünen Koç Erol Güdüloğlu, “Bundan önceki sezonlarda bütçeleri bizden çok daha fazla olan takımlarla mücadele ettik ve ligi onlardan iyi derecede bitirdik. Elimizdeki oyuncuları kariyerli ve karakterli oyuncular. Bu iş sadece ekonomi ile değil biraz da yürekle oluyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak 

Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.