Santarelli: “Takımım kimseden korkmamalı”

CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe Opet ile karşılaşacak olan A. Carraro Imoco Conegliano’nun  başantrenörü Daniele Santarelli, İtalyan ekibinin resmi sitesine dev eşleşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Santarelli, Fenerbahçe’nin son dönemde çok iyi oynadığını ancak takımının kimseden korkmaması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Avrupa sezonunun bu belirleyici anına doğru gerginlikle geliyoruz. Herkesle rekabet edebilecek güçlü bir takım olduğumuzun bilincindeyiz. Muhtemelen sezonun en iyi döneminde olan çok çok güçlü bir takıma karşı oynuyoruz, çok iyi oynuyorlar ve kendilerine güveniyorlar ama takımım kimseden korkmamalı. Biz iyiyiz ve İstanbul’a oynamak için gidiyoruz. Vargas’ın gelişiyle doğru dengeyi buldular ve harika bir oyun ortaya koyuyorlar, Eczacıbaşı ve Galatasaray’a karşı 3-0 kazandıkları karşılaşmalar da dahil olmak üzere son birkaç maçta da görüldüğü gibi hücuma çok odaklanarak çok iyi oynuyorlar. Yüksek top hücumcuları çok güçlü, servis atarken rakibi çok zorluyorlar. Eskiden formamızı giyen Vuchkova’mızdan karizmatik Eda Erdem’e kadar enerjik orta oyuncularını iyi tanıyoruz, üstelik ev sahibi olmaları faktörüne güvenebilecekler çünkü çok sıcak bir ortam bizi bekliyor.”

Fenerbahçe Opet ile A. Carraro Imoco Conegliano, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 16 Mart Perşembe günü TSİ 19.00’da karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele, Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak. 

Haberi Paylaş

3.779 thoughts on “Santarelli: “Takımım kimseden korkmamalı”

  1. Seda says:

    Hic umutlanmasinlar bence. Bir italyanlar bir de Turkiye var bu final sahnelerinde hep ve biz daha cok ustunuz her zaman🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.