Milli Takım yükseliyor

Genç Erkek Milli Takım, Ankara kampında beşinci antrenmanını yaptı.
Neşe içinde geçen idmanlarda oyuncuların her yönden gelişimi için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Kampta geçen üç günü değerlendiren Antrenör Kazım Hidayetoğlu, hem teknik ekibin, hem oyuncuların üstlerine düşen görevleri yerine getirme konusunda titiz davrandıklarını söyledi.

Takımın her geçen gün yükseldiğini görmekten mutluluk duyduklarını belirten Hidayetoğlu, “Elbette her şey dört dörtlük değil. Daha önceki kamplarda gördüğümüz eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Zaten kampın amaçlarından biri de bu. Bir diğeri de sistemin sorunsuz işler hale getirilmesi. Önümüzdeki geniş dönemde bunu yapacağız” dedi.

Aralarına Metin Toy ve Yiğit Gülmezoğlu’nun katıldığını, bu oyuncuların da adaptasyonun takıma güç vereceğine inandıklarını ifade eden Kazım Hidayetoğlu, sözlerini şu bilgileri vererek bitirdi:
“Şu anda adaptasyon haftasındayız. Sevindirici bir durum olarak sakatımız yok. Nisan başında Yunanistan Genç Milli Takımı ile Ankara’da hazırlık maçları oynayacağız. Oyuncularımız bilinçli hırslı ve üstlerine düşen görevin bilincindeler. EYOF’ta yaptığımız derecenin üstüne çıkmak, bu başarıyı tamamlamak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inancımız tam.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.