A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Filipinler’in başkenti Manila’da düzenlenen FIVB Erkekler Dünya Voleybol Şampiyonası son 16 turunda maçında Hollanda’yı 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi.
Millilerimizde smaçör Gökçen Yüksel karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Takımda herkesin birbirine destek olduğunu belirten Gökçen Yüksel: “Çok mutluyuz. Bu bizim için inanılmaz büyük bir başarı. Gerçekten değişik bir his var içimde, çok mükemmel bir şey. Biz saha kenarından çok desteklemeye çalıştık. Elimizden geldiğince bağırdık, çağırdık, ettik, sevindik, güldük, üzüldük. Her şey yolunda, çok şükür. Ne söyleyebilirim ki?” şeklinde konuştu.
Takımda büyük bir sinerji olduğu hatırlatıldığında milli smaçör: “Buradaki herkes, 14 kişi de aynı amaç uğruna savaşıyor. Herkes oynamak ister ama fark etmez. Nerede olursak olalım, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sonuç bizim için başarı her zaman. Başarı için her zaman ne gerekiyorsa o.” dedi.


