Anna Bursa’da

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekibi Nilüfer Belediyespor’un yeni transferi Ukrayna’lı 26 yaşındaki pasör çaprazı Anna Solovyova, Bursa’ya gelerek yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.
 
Kulüp tarihinde ilk kez Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Nilüfer Belediyespor’un Ukrayna’lı 1.92’lik dev oyuncusu Anna Solovyova Bursa’ya gelerek yeni takımıyla Atatürk Spor Salonu’nda ilk antrenmanına çıktı. 1982 doğumlu pasör çaprazı olan Anna, şimdiye kadar Macaristan, Almanya, Yunanistan ve Ukrayna liglerinde forma giydi. Anna, geçtiğimiz sezon ise Ukrayna’nın Krug takımında oynadı. Düzgün fiziği ve güzelliğinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken, takım arkadaşlarıyla da hemen kaynaşan Anna’dan bu sezon Nilüfer Belediyespor yönetimi Ukrayna’lı oyuncunun takıma büyük güç katacağına inanıyor.

Anna ise, ilk kez Türkiye’de voleybol oynayacağını belirterek, “Nilüfer Belediyespor ile anlaştıktan sonra Bursa hakkında internetten araştırma yaptım ve çok etkilendim. Osmanlı Devleti’nin başkenti Bursa’ya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah burada başarılı bir sezon geçirir ve takımıma faydalı olurum” diye konuştu. Nilüfer’in anlaştığı diğer yabancı oyuncu Kazak Mapveyeva İnna’nın ise bugün Bursa’da olması bekleniyor.

Antrenör Emin İmen, yeni sezon hazırlıklarını haftada yaptıkları 10 antrenmanla sürdürdüklerini belirterek, “İki yabancı oyuncumuzun katılımıyla birlikte çalışmalarımızı perşembe gününden itibaren tam kadro sürdüreceğiz. Takıma belki bir tane yerli oyuncu daha almayı planlıyoruz. Tabi ki bu kulübün bütçesine bağlı. Yeni sezonda keyif veren bir Nilüfer Belediyespor izlettirmek istiyoruz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.