“Tüm taraftarlarımızı yarın bekliyoruz”

Bayanlar 2. Lig final turnuvası sonrasında 1. Lig’e çıkmayı başaran Sarıyer Belediyesi’nde antrenör Mehmet Bedestenlioğlu, “Bu başarıdaki en büyük pay taraftarlarımıza ait. Yarın taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Final turnuvası sonrasında sitemize açıklamada bulunana Mehmet Bedestenlioğlu duygularını şöyle ifade etti:
“Çok mutluyuz ve gururluyuz. Öncelikle Eskişehir’e teşekkür ederiz. Çok güzel bir turnuva oldu ve burada her şey çok iyiydi. Final turnuvasına ilk gün galibiyetle başladık. İkinci gün takım olarak bocaladık ve maç kaybettik. Karayolları çok iyi bir maç çıkardı onları kutlarım. Bugün ise lige çıkmak için son maçımızı oynadık. Çok güçlü bir rakibimiz vardı ve bu maç hem Karşıyaka’nın hem de bizim kader maçımızdı. Tüm ekip maça çok iyi odaklandık ve iyi bir oyun sergiledik. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

“Tüm taraftarlarımızı yarın bekliyoruz”

Eskişehir’den İstanbul’a yarın döneceklerini söyleyen antrenör Mehmet Bedestenlioğlu, taraftarları ile Sarıyer’de buluşmak istediklerini ifade etti.

Bedestenlioğlu, “Bu başarıdaki en büyük pay taraftarlarımıza ait. Onların destekleri ile 1. Lig’e çıkmayı başardık. Bu başarı tüm Sarıyerlilere ve taraftarlarımıza armağan olsun. Yarın saat 14.00’da Sarıyer Spor Salonunda olacağız. Herkesi bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmayın” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.