Manavgat’ın yeni başantrenörü Salih Tavacı

Yeni sezonda Arabica Coffee House Kadınlar 1. Lig’den Sultanlar Ligi’ne yükselme mücadelesi verecek Trendy Hotels Manavgat Bld. Spor, 2025-2026 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadınlar 1. Lig’in yeni ekibi Trendy Hotels Manavgat Bld. Spor’da başantrenörlük görevine Salih Tavacı getirildi.

Fenerbahçe’de 9 sezondur yardımcı antrenörlük görevini üstlenen ve bir dönem sarı-lacivertlilerin başantrenörü olarak da görev yapan Salih Tavacı, yeni sezonda kariyerinde yeni bir sayfa açarak Trendy Hotels Manavgat Bld. Spor’un başantrenörü olarak sahada olacak.

Geçmişte Arçelik, Eczacıbaşı, VakıfBank ve Sarıyer Bld. Spor’da da görev alan Salih Tavacı’nın antrenörlük kariyerinde üç Sultanlar Ligi, üç Türkiye Kupası, iki Şampiyonlar Kupası şampiyonlukları bulunuyor.

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir