“Sezonu güzel bir galibiyetle bitirmeyi hak ettiğimizi biliyorum”

Eczacıbaşı Dynavit ile Galatasaray Daikin ile Vodafone Sultanlar Ligi 3-4 Etabı ikinci maçında mücadele edecek. 20 Nisan Pazar günü gerçekleşecek karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden turuncu beyazlı ekip, günü tek idmanla tamamlayacak.

Eczacıbaşı Dynavit’in Amerikalı smaçörü Kathryn Boden, kişisel sebepler nedeniyle Galatasaray Daikin ile oynanacak karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.

Karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran takım kaptanı Tijana Boskovic, “Yarınki maçın bir önceki maçtan daha zorlu olacağını bekliyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ve mücadele etmeye devam edeceklerini düşünüyorum. Aynı zamanda takımımın da mücadele edeceğine ve sezonun son maçı olabilecek bu maçta keyif alacağına inanıyorum. Tüm yıl boyunca çok çalıştık ve sezonu güzel bir galibiyetle bitirmeyi hak ettiğimizi biliyorum” dedi.

Galatasaray Daikin – Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması 20 Nisan Pazar, saat 15.30’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, TRT Spor Yıldız ve Tabii ekranlarından canlı yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir