2025-2026 sezonunu CEV Şampiyonlar Ligi ikinciliği ile noktalayan Eczacıbaşı Dynavit, üç oyuncusunun yeni sezonda gelişimlerini kiralık olarak geçireceğini duyurdu.
Kulüpten yapılan paylaşımlarda Aybüke Özel, Anna Smrek ve Bengisu Aygün’e kiralık olarak geçirecekleri 2026-2027 sezonu için başarı dileklerinde bulunuldu.
“Eczacıbaşı altyapısından yetişen ve 2022-2023 sezonundan beri Eczacıbaşı Dynavit formasını giyen liberomuz Tuna Aybüke Özel, 2026/2027 sezonu kadro yapılanmamız kapsamında, sezon boyunca kiralık olarak ‘Göztepe Spor Kulübü’ adına mücadele edecektir. Sporcumuza yeni kulübünde sağlıklı ve başarılı bir sezon dileriz.”
“Pasör çaprazımız Anna Smrek, 2026/2027 sezonunda gelişim sürecini kiralık olarak gerçekleştirecektir. Oyuncumuz Anna’ya 2026/2027 sezonunda başarılar dileriz.”
“Altyapımızdan yetişerek turuncu-beyazlı formamızı gururla temsil eden oyuncumuz Bengisu Aygün, 2026/2027 sezonunda kiralık olarak ‘Aras Kargo Spor Kulübü’ forması giyecektir. Kulübümüzün değerleriyle büyüyen ve gelişim yolculuğunu yeni sezonda farklı bir deneyimle sürdürecek olan orta oyuncumuza, ‘Aras Kargo Spor Kulübü’ çatısı altında sağlıklı, başarılı ve verimli bir sezon dileriz.

